Nyheder

HJÆLP med hytten

HJÆLP

Kære forældre!

Vi – lederne og bestyrelsen – har et ønske om at kunne flytte ind i den nye spejderhytte på Stenløkkevej 42 omkring nytår, så vi kan holde det første spejdermøde i 2019 i den nye hytte.

For at det ønske kan blive opfyldt, har vi brug for jeres hjælp til at spartle, male, sætte lamper op, lave tilretninger, flytte alt inventar fra den gamle hytte til den nye osv. 

På vedlagte oversigt kan I se, hvornår der vil være en leder/et bestyrelsesmedlem på Stenløkkevej 42, og der vil altid være opgaver for enhver. 

Derfor: frem med kalenderen og se, hvornår I kan hjælpe. Gerne så mange tidspunkter som muligt – og gerne sammen med ægtefælle/kæreste/nabo og andre flittige hænder.

Hvis I kan på et tidspunkt, hvor der ikke er bemanding, så kommer vi gerne og låser op, og der vil ligge arbejdssedler i rummene, så man kan se, hvad der skal gøres. 

Jo flere vi er, jo hurtigere bliver vi færdige og klar til at flytte. Når hytten er klar, skal vi have masser af trailere i gang med at flytte.

Kontakt venligst Lisbeth pr. e-mail jl [at] 1otterup [dot] dk (jl [at] 1otterup [dot] dk) eller send en sms på 26519128 og skriv, hvornår I kan hjælpe – skriv også lige, hvem I er forældre til.  

Så regner vi med, at I dukker op på Stenløkkevej 42 på det tidspunkt I har meldt jer til. Der vil blive hængt opgaveliste og ”vagtplan” op i den nye og den gamle hytte, og den bliver lagt på www.1otterup.dk 

På forhånd tak for jeres opbakning. 

Med spejderhilsen

Bestyrelsen i 1. Otterup