Kalender

Afbud

Kandersteg

Dato: 
Søn, 28.07.2019 - Fre, 02.08.2019

Vil du med på sommerlejr i bjergene i Schweiz?

I 2019 går 1. Otterups sommerlejr til Kandersteg, som er et internationalt spejdercenter, der besøges af spejdere fra hele verden

Sommerlejr 2019 for junior, trop og klan 

Kunne det ikke være fantastisk at lave aktiviteter i bjergene, f.eks. riverrafting og klatring og at møde spejdere fra andre lande? 

Der er mange spændende natur- og spejder-aktiviteter i Kandersteg, som du kan opleve sammen med dine spejdervenner og få fælles oplevelser, som I kan huske resten af livet.

Se mere om det internationale spejdercenter her www.kisc.ch og se den flotte video fra Hellerup-spejdernes tur til Kandersteg her https://vimeo.com/284790790

Vi vil gerne arrangere en sommerlejr til Schweiz i sommeren 2019, men da det kræver en del planlægning, har vi brug for at vide, hvor mange af jer spejdere, som gerne vil deltage.

Datoer:  Fra søndag d. 28. juli til fredag d. 2. august 2019.

Vi planlægger at køre i bus fra Otterup til Kandersteg med afrejse tidligt søndag og hjemkomst sent fredag.

Pris: Takket være bestyrelsens velvilje til at støtte projektet, kan vi tilbyde denne sommerlejr for kun 2000 kr. i deltagerbetaling. Dette dækker busrejse, overnatning, forplejning, entréer – ja simpelthen det hele lige fra vi mødes og er hjemme igen (dog ikke lommepenge).

Vi har brug for din tilmelding på www.1otterup.dk senest d. 15. oktober 2018, så vi kender antal deltagere og kan arbejde videre med planlægningen.

Når du tilmelder dig, skal der samtidig betales 500 kr., og de resterende 1500 kr. bliver opkrævet omkring nytår. Såfremt du ønsker at betale resten i rater, kan du tale med din leder om det, så klarer vi det. 

Bemærk: Tilmelding er bindende.

Vi glæder os til en super-sommerlejr med jer! 

Med spejderhilsen fra Lederne i 1. Otterup