HER BOR VI

HER BOR VI

Vi bor i det hvide spejderhus, som ligger ved Otterup-hallerne, ud mod Søndergade. Det er et ældre husmandssted, hvor vi har gode 3 gode patruljerum, et klanrum, et velfungerende køkken, et lille toilet samt en stor lade til opbevaring af vores materialer, telte, trailer og ikke mindst med et fint tørre-hejs, hvor vi kan tørre våde telte efter spejderlejre. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Der er god udenomsplads, og den har vi indrettet, så vi kan have nogle aktive og spændende spejdermøder, vi har både bålhytte, raftestativ, klatrevæg og svævebane. Læs mere om dette nedenfor.

 

 

 

 

 

 

 

Bålhytten: Vi fik i 2013 opført en bålhytte med indbygget shelter, den giver os rig mulighed for at lave mad over bål i al slags vejr og at have overnatninger ved hytten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raftestativet: I 2014 fik vi nyt raftestativ, et godt solidt et, så vore rafter altid står godt og er klar til pioneringsarbejder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klatrevæggen: I 2015 har vi indviet vores fine klatrevæg, den har to baner med forskellig sværhedsgrad – og naturligvis en klokke foroven, så man kan høre, når vi når toppen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Svævebanen: I 2015 har tropsspejderne bygget en flot svævebane, så vi kan få fart på, når vi holder spejdermøde.